Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Λίγα Λόγια από εμάς

Παρά το παγκόσμιο αρνητικό οικονομικό κλίμα είπαμε να συναντηθούμε.

Το μόνο κοινό σημείο το Λυκούδι. Στην αρχή είχε αγωνία και ρωτούσε την μάνα του ότι εάν δείς τον Αποστόλη, πές μου το γιατί δεν τον γνωρίζω.

Το ραντεβού μας στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ Ακαδημίας και πλατείας Συντάγματος. 

Δώσαμε τα χέρια κοιταχτήκαμε και πήγαμε να πιούμε ένα καφέ και να συζητήσουμε.

Επιλέξαμε έναν χώρο με άρωμα νέων ανθρώπων και μπόλικη δόση με νέες τεχνολογίες.

Του άρεσε o χώρος και μου είπε ότι είναι πολύ ωραία εδώ και ότι ερχόταν για πρώτη φορά. Ξέρετε, είναι πολύ όμορφο να αρέσεις στους ανθρώπους. 

Συνομιλήσαμε για διάφορα θέματα αλλά κυρίως για θέματα νέων τεχνολογιών όπως το διαδίκτυο, τα Windows, το Linux, τα Networκ, την αγορά εργασίας και τέλος για το χωριό μας που μας αρέσει και αγαπάμε πολύ.

Κάποια στιγμή στην ρίμα του λόγου του μου είπε ότι έχει και δική του ιστοσελίδα όχι τίποτα σημαντικό αλλά ασχολούμαι που και πού. 

Κάπως έτσι είπαμε να ασχοληθούμε με την δημιουργία ενός ημερολογίου για τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας. 

Το ημερολόγιο (blog) που ετοιμάσαμε θέλουμε να είναι ένα σταθερό και συνδετικό μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και των κατοίκων του χωριού. 

Με λίγα λόγια δημιουργήσαμε την ηλεκτρονική πλατεία που θα συναντιούνται οι Λυκουδιώτες από οποιοδήποτε σημείο του ορίζοντα. 

Επίσης μέσα από το ημερολόγιο θέλουμε οι νεότερες γενιές να μαθαίνουν την ιστορία και τα τεκταινόμενα του χωριού και οι παλαιότεροι για τους τρόπους επικοινωνίας των νέων. 

Τέλος θέλουμε να είναι ένα σημείο που θα αναδεικνύει τα ήθη και τα έθιμα του χωριού μας καθώς επίσης τις απόψεις και τις δραστηριότητες των Λυκουδιωτών και των φίλων τους.

Η αρχή έγινε και περιμένουμε και την δική σας συμμετοχή...

Η προσωρινή Ομάδα Διαχείρισης

Γκανάτσιος Χαράλαμπος
Καραβαγγέλης Απόστολος 
Καραβαγγέλης Αλέξιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου